top of page
Writer's pictureDaniel Lukacs

Sör, Tech, Obszervabilitás: Így telt a BeerUp Tech Fest a Dynatrace-szel!

Updated: Jul 22

A Provice és a Dynatrace a Dürer Kertben ünnepelte a fesztiválszezon nyitányát a MNDWRK BeerUp Tech Fest-en.


A BeerUp Tech Fest esemény posztere

Az alternatív kultúra budapesti fellegvárában, a Dürer Kertben vette kezdetét a fesztiválszezon a MNDWRK által szervezett BeerUp Tech Festtel. A rendezvény magával ragadó hangulata és egyedi atmoszférája minden résztvevő számára maradandó élményt nyújtott. A Dynatrace kiemelkedő jelenléte nem csupán népszerűnek bizonyult standunkon és a nálunk felszolgált hotdogon keresztül érvényesült, hanem az obszervabilitás mint fogalom bemutatásával is hozzájárultunk a rendezvény sikeréhez.


A BeerUp Tech Fest a sörkóstolás és a technológiai innovációk találkozásának kivételes lehetőségét kínálta. A résztvevők a legkülönlegesebb söröket kóstolhatták meg a kellemes nyári melegben, miközben szakértők, technológiai szakemberek által vezetett beszélgetések révén betekintést nyerhettek a legfrissebb trendekbe és fejlesztésekbe. Az eseményen való részvétel nem csupán szórakozásra, de tudásbővítésre is kínált lehetőséget, hiszen a legfejlettebb technológiákról cserélhettek eszmét az érdeklődők, miközben egyedülállóan jó hangulatban tölthették az időt.


A Dynatrace stand a fesztivál központi attrakciója volt

A Dynatrace standnál a kilátogató tech-rajongók nagy része legalább egyszer megfordult, de sokan vissza is jártak vagy éppen ottmaradtak a helyszínen beszélgetni, sőt spontán workshopok is alakultak szakértőink közreműködésével egy-egy vállalati probléma megtárgyalására. Több mint 250-en töltötték ki nyereményjátékos kérdőívünket, izgatottan várva a fődíjak sorsolását.



Obszervabilitás vs. Monitoring: Mi a különbség?

Tóth Ádám obszervabilitás szakértő érdekfeszítő előadással nyitotta meg a nagyszínpad programját, melyben az obszervabilitás és az AIOps legújabb trendjeit mutatta be.


"Az obszervabilitás az, amikor nemcsak látjuk, de értelmezzük is az adatot, és ez alapján reagálunk" – magyarázta bevezetőjében Ádám, majd bemutatta a résztvevőknek a nagyvállalati obszervabilitás és a monitoring közötti lényegi különbségeket.


Tóth Ádám obszervabilitás szakértő (Dynatrace | Provice) előadás közben

Míg a monitoring pusztán a rendszerek állapotát figyeli, az obszervabilitás mélyebb betekintést nyújt a teljes IT infrastruktúrába, lehetővé téve a problémák gyorsabb azonosítását és elhárítását. Ez a mélyebb rálátás kulcsfontosságú a modern, komplex IT-rendszerek hatékony üzemeltetéséhez. Az obszervabilitás bevezetésével a vállalatok:


  • Gyorsabban azonosíthatják és megoldhatják a hibákat, minimalizálva a leállást és a bevételkiesést.

  • Proaktívan megelőzhetik a problémákat, mielőtt azok komoly gondokat okoznának.

  • Optimalizálhatják az IT-infrastruktúra teljesítményét és hatékonyságát.

  • Jobban megérthetik az ügyfélélményt, és javíthatnak rajta.



Lazítás, networking és hideg sörök

A BeerUp Tech Fest nem csupán a szakmai fejlődésről szólt. A laza, kötetlen hangulat ideális volt a networkinghez és a hideg sörök élvezetéhez. A résztvevők kellemes környezetben ismerkedhettek meg egymással, és oszthatták meg tapasztalataikat a legújabb technológiai trendekkel kapcsolatban. Számos izgalmas beszélgetés zajlott a standoknál, a sör mellett szakmai eszemecsere is folyt.



A BeerUp Tech Fest igazi ünnepe volt a technológiának, a sörnek és a jó hangulatnak. A Dynatrace csapata örömmel vett részt a rendezvényen, és büszke arra, hogy hozzájárulhatott a résztvevők élményéhez.


Köszönjük a MNDWRK-nek a profi szervezést, és mindenkinek, aki ellátogatott a standunkhoz! Mi nagyon szerettük ezt a rendezvényt, és biztosan jövőre is ott leszünk!


Szeretnél többet megtudni a Dynatrace obszervabilitás megoldásának előnyeiről?

Csatlakozz hozzánk a következő programunkon, ahol nem csak szakmai ismereteket szerezhetsz, de kellemes élményekkel is gazdagodhatsz! Reméljük, hogy hamarosan újra találkozhatunk!

Beer Up Tech Fest a MNDWRK szervezésében a Dürer Kertben

Látogass el a weboldalunkra további információkért: https://www.dynatrace.provice.eu/events Kövess minket a LinkedInen: https://www.linkedin.com/company/provice Várjuk jelentkezésedet a PROVICE Informatika szakmai csapatába! Ne habozz, vedd fel a kapcsolatot Kertész Nellivel a LinkedInen: https://www.linkedin.com/company/dynatrace

Építsünk együtt intelligensebb IT jövőt!

Comments


bottom of page